Logo rund HFP 300 transparent

Imprint: SL

Himmelfreundpointner
Maschinen- und Fertigungstechnik GmbH
Gunskirchenerstr. 19
4600 Wels
Direktor: gospod Heinz Himmelfreundpointner
Tel:     +43 7242 / 27 90 0
Faks:    +43 7242 / 27 90 9100
E-poštni naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

ID za DDV: ATU 54 752 904
FN 224000m

Deželno sodišče: Wels
Bančni podatki:
RAIKA | Thalheim BLZ 34770 | Št. računa: 57 611 50
Spängler | BLZ 19530 | Št. računa: 00 500 52 84 50
Bank Austria | BLZ 12000 | Št. računa: 52 958 00 23 35

Zavrnitev odgovornosti:
Splošno
Informacije na naših spletnih straneh so zelo skrbno pripravljene. Vendar podjetje Maschinen-und Fertigungstechnik GmbH ne prevzema odgovornosti za popolnost podatkov ali njihovo primernost za določene namene uporabe. Za uporabo vsebin, ki so na voljo na spletnih straneh, je odgovoren samo uporabnik.

Zahtevki za odgovornost podjetja Himmelfreundpointner Maschinen- und Fertigungstechnik GmbH, ki se nanašajo na materialno ali idejno škodo, nastalo zaradi uporabe ali neuporabe ponujenih informacij, so načeloma izključeni, če podjetju Himmelfreundpointner Maschinen- und Fertigungstechnik GmbH ni mogoče dokazati naklepne ali grobo malomarne krivde.

Za vsako uporabo za javne ali komercialne namene je potrebno predhodno pisno soglasje podjetja Himmelfreundpointner Maschinen-und Fertigungstechnik GmbH. Pri razmnoževanju vsebin v pisni obliki je treba izrecno opozoriti na avtorske pravice podjetja Himmelfreundpointner Maschinen-und Fertigungstechnik GmbH. Vsebin ni dovoljeno na noben način spreminjati, predvsem niso dovoljene spremembe avtorsko zaščitenih del, njihovih delov ter okrajšave, dodatki ali druge spremembe in prevodi avtorsko zaščitene vsebine.

Varstvo podatkov/varnost podatkov/zbirka podatkov
Za obdelavo povpraševanj ali sporočil vas prosimo, da navedete vaše osebne podatke. S posredovanimi podatki ravnamo in jih uporabljamo zelo skrbno ter samo za obdelavo vaše zadeve.

Shranjujemo le potrebne podatke in v skladu z avstrijskim zakonom o varstvu in varnosti podatkov. Podjetje Himmelfreundpointner Maschinen- und Fertigungstechnik GmbH skrbi za zaupnost vaših podatkov in jih ne bomo prodajali, posojali ali drugim kako drugače omogočili dostopa do njih.

Funkcija pošiljanja e-poštnih sporočil na tem spletnem mestu se izvaja preko nezaščitenih spletnih podatkovnih struktur. Zato podjetje Himmelfreundpointner Maschinen- und Fertigungstechnik GmbH ne more zagotoviti zaupnosti in popolnosti prevzema podatkov. Pred uporabo funkcije za pošiljanje e-poštnih sporočil preverite, katere informacije so primerne za prenos po spletu.

Pri dostopanju do naše spletne strani beležimo splošne informacije, kot na primer število obiskovalcev, brskalnik, priklicana spletna mesta, čas zadrževanja. Te informacije interno uporabljamo za statistične namene.

Spletne storitve/uporabniški profili
Naša spletna mesta vsebujejo sklice (povezave) na spletna mesta drugih ponudnikov. Za tuje vsebine, ki so dosegljive na teh sklicih (povezavah), podjetje Himmelfreundpointner Maschinen- und Fertigungstechnik GmbH ne odgovarja. Če prejmemo informacije o nezakonitih vsebinah na tujih, povezanih straneh, bomo ta sklic (povezavo) odstranili, če je to tehnično možno in razumno.

Domača stran uporablja Google Analytics, storitev spletne analize družbe Google Inc. (»Google«). Google Analytics uporablja t.i. »piškotke«, besedilne datoteke, ki se shranijo v vaš računalnik in omogočajo analizo vaše uporabe domače strani. Informacije o vaši uporabi tega spletnega mesta (vključno z vašim IP-naslovom), ki jih zberejo piškotki, se praviloma prenesejo v enega od Googlovih strežnikov v ZDA in tam shranijo. Google te informacije uporablja za vrednotenje vaše uporabe spletnega mesta, sestavljanje poročil o dejavnostih na spletnem mestu in izpolnjevanje drugih storitev za upravitelja spletnega mesta, povezanih z uporabo spletnega mesta in interneta. Google bo te informacije po potrebi posredoval drugim, če je to zakonsko predpisano ali če bodo druge osebe te podatke obdelale po naročilu podjetja Google. Namestitev piškotkov lahko preprečite z ustrezno nastavitvijo v brskalniku, vendar vas opozarjamo, da v tem primeru morda ne boste mogli v celoti uporabljati vseh funkcij te domače strani. Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate z obdelavo podatkov, ki jih je na prej opisan način in za prej opisan namen o vas pridobilo podjetje Google.

Poleg tega naši piškotki ne vsebujejo osebnih informacij, vašega e-poštnega naslova ali podatkov o vaši identiteti.

Quellenverweis Bilder
Adobe.Stock
Carl Zeiss Industrielle Messtechnik Austria GmbH
Fotografinja: Mag.a Nina Baumberger
Himmelfreundpointner Maschinen- und Fertigungstechnik GmbH interní
KARL DEUTSCH Prüf- und Messgerätebau GmbH + Co KG
KTM – fotografi: Mitterbauer H., KTM, Nelson B., Kin M.
MIBA AG
Pöttinger Landtechnik GmbH
Westtech Maschinenbau GmbH

Veljavno pravo
Velja avstrijsko pravo. Sodna pristojnost: stvarno pristojno sodišče v Welsu S tem se strinjam s pogoji uporabe in izjavo o varovanju podatkov.

 

Izvedba in oblikovanje FÜRdesign e.U.

 

 

HimmelFreundPointner
Maschinen- und Fertigungstechnik GmbH

Gunskirchenerstraße 19, 4600 Wels

Tel:     +43 7242 / 2790-0

Fax:     DW-9100

Mail:    info(at)hfp-cnc.com

Logo rund HFP weiss 300 transparent

Suche