zeiss

 

Precizen partner, dober delodajalec

Več kot 370 zaposlenih, visokotehnološki proizvodni sistemi, optimalni delovni postopki in edinstveno združevanje znanja, idej in tehnike, vse to je podjetje Himmelfreundpointner.

Vertikalna integracija je podjetju omogočila, da je postalo sistemski dobavitelj za tehniko naprav, letalsko tehniko, strojno tehniko, tehniko motornih koles, avtomobilsko tehniko, tehniko motorjev in kmetijsko tehniko. Poleg tega podjetje proizvaja tudi sestavne dele za železniško, vojaško in letalsko tehniko. Izjemna prilagodljivost, strokovno znanje sodelavk in sodelavcev ter uporaba najnovejših proizvodnih metod določajo merila za cenovno ugodne in visokokakovostne izdelke.

Sodobne proizvodne tehnologije, kot so avtomatsko in vertikalno struženje, ozobčenje, rezkanje in brušenje nenehno nadgrajujemo in na ta način ponujamo celostne rešitve, ki izpolnjujejo najstrožje zahteve glede kakovosti. Vsi proizvodni postopki, naj bo to serijska proizvodnja ali proizvodnja posameznih delov, morajo ustrezati predpisanim standardom kakovosti. Nenehne izboljšave in nadaljnji razvoj naših postopkov ter izboljšanje kvalifikacij naših zaposlenih so pomemben gradnik filozofije našega podjetja, ki stremi k izpolnjevanju zahtev naših strank.

Izdelki z močnim značajem zahtevajo močne osebnosti! Ste naveličani vsakdanje rutine in iščete naloge, ki vam bodo nenehno v izziv? Potem je rešitev podjetje Himmelfreundpointner. Začnite obetavno izobraževalno ali karierno pot v našem podjetju.

Dobrodošli pri podjetju Himmelfreundpointner!

 

Specializirana vertikalna integracija na celotnem področju CNC-obdelave z najvišjo stopnjo natančnosti in kakovosti!

  • CNC-obdelava z izjemno vertikalno integracijo
  • Prevzem podatkov CAD-CAM (2D, 3D)
  • Merilni center s 3D merilnim strojem
  • Velike serije
  • Proizvodnja posameznih delov
  • Avtomatizacija
  • Celostne rešitve z montažo
  • 17.000 m² proizvodnih površin
  • Pribl. 4.560 ur proizvodnih zmogljivosti dnevno
Več podrobnosti o naših proizvodnih tehnologijah najdete tukaj.
 

Podjetje Himmelfreundpointner je vedno veselo strokovnjakov, ki iščejo nove izzive!

V podjetju Himmelfreundpointner boste delali v dinamičnem okolju, ki se nenehno spreminja:

Nove tehnologije prinašajo drugačne zahteve. Velikokrat so današnje rešitve naslednji dan že zastarele. V majhnih, spreminjajočih se interdisciplinarnih ekipah ste lahko kritični do obstoječih rešitev in uresničite vizije.

Z raznolikimi kariernimi možnostmi in individualnimi izpopolnjevanji vam podjetje Himmelfreundpointner ponuja veliko več kot samo delovno mesto.

 

 

Od avtomobilske tehnike do tehnike motornih koles, od kmetijskih sistemov do gospodarskih vozil, od gradnje naprav do industrijske tehnike itd.

Podjetje Himmelfreundpointner se zaveda prednosti kompleksnih preciznih delov in sklopov ter zahtev, ki jih ti morajo izpolnjevati.

Izkušnje podjetja Himmelfreundpointner na različnih področjih so lahko vam in vašim konstrukterjem v veliko korist.

 

 

HimmelFreundPointner
Maschinen- und Fertigungstechnik GmbH

Gunskirchenerstraße 19, 4600 Wels

Tel:     +43 7242 / 2790-0

Fax:     DW-9100

Mail:    info(at)hfp-cnc.com

Logo rund HFP weiss 300 transparent

Suche